Sunday, June 21, 2009

Ale-löytöjä

Just joo, "en tarvitse GOSHin voidemaisia luomivärejä"... Niin-pä :D Joka tapauksesta Sokoksen alesta lähti yksi puolen hinnan versio mukaan. Samoin löysin alesta ainoan GOSH Tropical eye pencilin, jota minulla ei vielä ollut. Tai on tähän fuksiakin mutta se ei ole minun juttuni, ei.

Tässä vielä swatch: GOSH Love that cool mint! waterproof eye shadow sekä Tropical eye pencilit Violet queen, Lemongrass ja Aqualife. Jos värit miellyttää, niin nämä ihanuudet kannattaa korjata pikaisesti talteen :D Hintaa kynillä oli nyt 4.25€/ kpl ja luomivärillä 4.45€.

Klikkaa suuremmaksi

Nämä ale-hankinnat tuli tehtyä sen takia, että tyhmänä päästin Maybellinen vihreän lakanpoistajan loppumaan täysin ja nyt oli pakko lähteä hakemaan uutta. Ajattelin lakata illalla kynnet. Tämä lakanpoistaja on hyvä ja halpa, suosittelen! Ensi kerralla ostan toisen jemmaan hieman aikaisemmin.

5 comments:

 1. Tuo Cool mint pitää tsekata, kiitos vinkistä :) muutenkin pitää ostaa noita lisää kun ne on niin hyviä :)

  ReplyDelete
 2. Alessa oli myös vihreä Moss sekä vaaleansininen (Dolphin?). Pitääkin testata tuo huomenissa ja ostaa heti lisää ;)

  ReplyDelete
 3. Oispa meilläkii alessa!
  Tropical kynät olen jo ostanut tosin, en tuota sinistä kylläkään.
  Ne ovat ihan kivoja, tykkeen käyttää alaluomella, luomivärin päällä eivät välttämättä näy.

  ReplyDelete
 4. Voi että oon kateellinen! Ajattelin hankkia tuon Love that moss ja Love that dolphin, kynät ja nyt ne olis siellä alessa! Eikä meillä päin myydä missään Goshia :( Ei kai nuo ole poistumassa valikoimista?

  ReplyDelete
 5. Ou nou! Mikään näistä ei ollut alessa Turun Sokoksessa :-O Eli illalla käväisemään siis Raisiossa, jossa ehkä pienempien tilojen takia tuotteet menevät aikaisemmin aleen?

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails