Saturday, June 20, 2009

Fashioned in Finland!

Tämä ihana pigmentti ansaitsee ihan oman postauksen! Pigmentti on nimittäin oma nimikkopigmenttini :D The She Spacella oli keväällä LE kokoelma "One Little Dress" ja Heatherin yllätys oli se, että pigmentit oli nimetty asiakkaiden mukaan! Oma suomalainen nimeni oli liian vaikea *heh*, joten nimeksi tuli Fashioned in Finland. Ja kun pohdin blogilleni nimeä, päätin käyttää Heatherin keksimää.

Eikö olekin kaunis! Pigmentin kuvaus: Vivid metallic olive with a serious golden iridescent vibe. Kuvausrekvisiittana Cult Designin lehtimaljakko, ostan omat Cultini Keittiöliike Modernosta Turusta.

Tässä vielä muutama EOTD:Liikkuvalla luomella TSS Fashioned ja varjostuksena TSS All for Fabulous (vanha LE), rajaus Indelible gel liner Chocolate mousse.Sisänurkassa TSS Moonlight and Miracles, keskellä TSS fashioned ja varjostuksena Aromaleighin Bete Noire-sarja Amarente.

Usein kuulee, ettei vihreäsilmäisen kannata käyttää vihreää luomiväriä ja pidempään sitä välttelinkin. Ei pidä paikkaansa :D Välttämättä kaikki vihreän sävyt eivät sovi mutta turha sitä on koko väriä boikotoida!

Blogin otsikon alla oleva kuva naurattaa aina lapsiani ;) Mietin kuumeisesti mikä olisi vähän vihreä muttei liian vihreä (rakastan siis vihreää ja halusin vihreän taustan). Sitten iskin silmäni TYYNYLIINAAN :D Sohvatyynyyn sentään, Marimekon kangasta. Se sopi hyvin alustaksi ja TSS:n Astrology-kokoelman Gemini-pigmentit sopivat tyynylle loistavasti :D

2 comments:

 1. Wow, en tiennytkään että sulla on TSS:llä ihan oma nimikkopigmentti...!! Valittiinko nimet eniten tilailevien asiakkaiden mukaan? ;)

  Pigmentti näyttää ihanalle ja meikki on tosi hieno, ihan kauneimpia sulta näkemiäni.

  ReplyDelete
 2. Ehkä ;D *reps*

  Tosin varmaan oikeasti lähinnä niiden mukaan, jotka on nähnyt livenä/ ainakin kuvia :D

  Ja kiitos :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails