Wednesday, June 24, 2009

Grimas- edullisesti laadukasta

No saapuihan se kesä tänne pohjolaankin! Tosin päivä meni univajeen takia vähän penkin alle, ohjelmassa oli töitä ja päiväunia :D Nyt pitäisi vielä siivota, huomenna vietämme Minin 7-vuotispäiviä.

Grimas, jota myy ainakin Punanaamio, on kivanhintainen ja laadukas merkki. 4 väriä saa hintaan 19.50€ ja yksittäin 6.65€. Itselläni on kokemusta vain muutamista luomiväreistä mutta kunnon peittävyyttä kaipaavan kannattaa kurkata myös sarjan pohjat!

Kuvassa swatchit vasemmalta oikealle: 743 (vaaleanvihreä-helmiäinen), 002 (kerma-matta), 104 (harmaa-matta) ja 103 (tummanharmaa-matta). Pöydällä tummat sävyt ovat juuri päinvastaisessa järjestyksessä.Varsinkin mattavärit ovat todella pysyviä ja pigmenttisiä. Kannattaakin pyyhkäistä sivellintä ensin kämmenselkään ja vasta sitten luomelle. Helmiäisvärit eivät ole lainkaan niin pysyviä mutta Inkiväärin Karkkipäivän innoittamana vaaleanvihreä oli vain saatava ja sävy on ihana :D

Ja loppuun: Miksen ole aiemmin tajunnut, että nuo GOSHin voidemaiset luomivärit ovat noin hyviä :-O Pigmentit pysyvät koko päivän ja alla olevalla värillä voi hieman muokata lopputulosta myös. IHANIA! Hankin siis myös Love that Violet!-sävyn ja olen ihan rakastunut, Jos Inkiväärillä ei tätä vielä ole, hae äkkiä ;)

4 comments:

 1. Ostin juuri sinisen Goshin. Ensin en meinannut yhtään ja nyt on jo kolme.

  ReplyDelete
 2. Tuo näyttää olevan ainoa huono puoli Gosheissa =) Minäkään en "tarvinnut" yhtään ja hupsan, nyt löytyy neljä plus primerkynä.

  ReplyDelete
 3. Olen tosiaan katsellut tuota Love that Violetia jo pitkään, mutta mua on arveluttanut sen osto kun itsellä ei Love That Moss oikein toiminut, ja koostumus tuntui liian tahmealta. Liian tahmea pohjustus = kökköisesti levittyvä luomiväri.

  Annatko sä Goshin puikkojäljen ensin kuivua vai laitatko luomiväriä suoraan päälle?

  ReplyDelete
 4. Laitan nuo aina ennen piilareita ja luomivärin sitten piilarien jälkeen eli hetken ehtii kyllä kuivua välissä. Tahmeita kyllä ovat silti ja itse tuosta ominaisuudesta tykkään :) Mattavärien kanssa on ollut tosin hieman ongelmia, juuri tuon levittyvyyden kanssa... Mutta jos et tästä tykkää Inkivääri, tuo Indelible Ever After on myös aika herkku ja ihan sinun värisi!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails