Friday, June 19, 2009

Hiustuotesuosikit

Olen kosmetiikan suurkuluttaja mutta hiustuotteet eivät ole niin lähellä sydäntäni. Kunhan sopivat tuoteet löytyvät, käytän niitä onnellisena vuosia! Tällä hetkellä suosikkejani ovat:

L'ANZA STRAIT-LINE SMOOTHER hoitamaan, suojaamaan suoristuraudan kuumuudelta ja kevyesti muotoilemaan. Tuote on voidemainen, ei lähmää tai tahmaa ja tuoksuu miellyttävältä. Hieron pienen määrän tuotetta kosteisiin hiuksiin ennen föönäämistä ja suoristusraudalla kiharrusta.

XZ TYRNI HIUSLAKKA on itselleni yksi marketin helmistä. kevyt ja "kuiva", edullinen, ei korputa, suihke on hienojakoista ja leviää laajalle alueelle. Hieman harmittaa, että tuli hankittua entistä suosikkia (Tigin masterpiece) useampi pullo jemmaan...
REDKEN WOOLSHAKE tuomaan karkeutta ja tuuheutta, ihan mieletön tuote! Tosin taitaa sopia paremmin lyhyemmälle tukalle, omani on lyhyt polkka. Tuoksu ei ole erityisen hyvä mutta haihtuu nopeasti. Ravistan pulloa kunnolla, suihkutan 4-5 pumppausta käsiin ja levitän ensin toiselle puolelle. Annan hiusten kuivua ja toistan saman takana ja toisella sivulla.

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails