Thursday, June 25, 2009

Ihanat MAdit pussista purkkiin

Ihanaa, postilaatikosta löytyi aina piristävä paketti :D Tällä kertaa MAD Mineralsilta. Tilaus oli pieni, sain kaverin kimppaan ja tilattavaa ei niin paljon tällä kertaa ollut.Sample Indelible-silmämeikinputsarista, Indelible ever after-voideluomiväri, Be kind ja Whisper green luomivärit.

SAMPLEPUSSISTA PURKKIIN

1. Irroita tarra ja kiinnitä se samplepurkkiin (pussia voi joutua hieromaan sormilla, joten tarra kannattaa siirtää heti purkkiin)
2. Päästä pussiin ilmaa. Pöllyävämpi puuteri irtoaa tällöin jo pussin reunoista, "kosteampaa" puuteria taas voi joutua irroittamaan hieromalla pussia kevyesti.

3. Ota pussista kiinni alla olevan kuvan mukaisesti, pidä toinen puoli tiiviisti kiinni:


Kynsissä CnG Rodeo Fanatic, joka ei tosiaan tunnu oikealta sävyltä näin kesähelteellä :D

4. Kippaa mineraalit purkkiin, VALMIS!Ja tässä swatchit vielä:Kauniita ovat :)

Purkkeja voi ostaa mineraalifirmoista, joka onkin ihan järkevää, jos tarvitsee vähän. Nuo nimittäin saattavat firmasta riippuen nostaa postikuluja (tai eivät lähetä niin suuria määriä). Esim. PureLuxe myy samplepurkkikokoa. Itse tilaan näitä isoina määrinä eBay-kaupasta nimeltä JarWolrd. Nopea ja luotettava firma, kulut olleet siinä 10-15 USD. Vastaavat nopeasti postikulukyselyihin ja muistaakseni voivat myös laskuttaa PayPalilla. Itse käytän 3 g purkkeja, niitä saa ilman sifteriä ja sifterillä.

Ja tässä yksi EOTD vielä loppuun:

Indelible Green Tea (primer)
TSS Widdless and Waddles (lid)
TSS Maiden Marcey (outer lid)
TSS Jump Jivin' Jenny (outer v)
TSS Lit Up Lisa (liner)
Estee Lauder Projectionist (mascara)

Tässä siis kevään One Little Dress-kokoelman muita sävyjä, asiakkaiden mukaan nimettyjä.

edit: Ihan järkkyä tavaraa tuo Indelible waterproof-putsari! Kutittaa, kirveltää, jättää kalvon PITKÄKSI aikaa... Puhdisti siedettävästi mutta ei kiitos tätä enää ikinä! Jatkan tyytyväisenä MUFE Sens' eyesin käyttäjänä :D

6 comments:

 1. Aijai, tuo lila on kyllä kaunis :) Pitäisi toteuttaa itselläkin tilaus tuonne, en vaan ole vielä ehtinyt hurahtaa näihinkin kaiken muun keskellä :D

  ReplyDelete
 2. Testaan tuota tosiaan vielä paremmin mutta nyt sanoisin, että osta vain se Gosh Love that violet! Taitaa olla tätä parempi :D

  ReplyDelete
 3. Hei,

  saako tyhjiä samplepurkkeja ostettua jostakin?

  ReplyDelete
 4. Saa ostettua, aika monikin mineraalifirma niitä myy (mm. PureLuxe) mutta jos enemmän tarvitsee, suosittelen Jarworldia. Laitan linkin tuonne tekstiin, kun tähän nyt antanut sitä lisätä.

  ReplyDelete
 5. Kyselin JarWorldin postareita. Käyttävät flat rate envelopea, jonka postarit ovat 14 USD. Ymmärtääkseni siihen mahtuu 100 kpl pikkupurkkeja. Kysyin sekö kolmen että viiden gramman purkeista, mutta en saanut selkeää vastausta eroaako noiden postitushinnat.

  Onko nuo purkit olleet aina hyvin pakattuja eli ovat tulleet ehjänä perille? Mietin tässä että kai sitä vois heti alkuun ottaa sen 100 purkkia kun postaritkin ovat 50:lle ja sadalle samat 14. Se 3 grammainen on ilmeisesti ihan riittävä koko ja ilman shifteriä?

  Kiitos taas! :) -SH-

  ReplyDelete
 6. Ovat tulleet kirjeessä ilman sen kummempia fyllinkejä mutta kaikki aina ehjiä (olen tilannut tuolta 3 kertaa). Muistaakseni enimmillään sain noilla kuluilla 100 samplepurkkia+ 25 pienintä sifterpurkkia.

  3 g on riittävä koko sampleille, sifter on makukysymys. Luomiväreissä otan itse mielummin ilman mutta poskipunissa yms taas sifterillä.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails