Sunday, June 21, 2009

Kaappien kätköistä tekee löytöjä

Kosmetiikkafriikin ja ei-kosmetiikkifriikin eron saattaa huomata suhtautumisessa loppuneeseen tuotteeseen. ks. ihana Ostolakossa-blogi Tosi-friikille ilo on suuri, kun tuote loppuu: on mahdollista ostaa edes joskus jotain lisää ja ei-friikille ehkä ei niin kiva, sittenhän on pakko ostaa uusi tilalle.

Olin niin iloinen, kun sain TBS:n Apple Blossom vartalovoiteen loppuun, tuoksu alkoi ärsyttää jo ennen puoliväliä eikä tuo muutenkaan laadultaan niin mieluinen ole. Tämä oli siis eilen. Tänään löytyi UUSI SAMANLAINEN kaapista, siis minä en kestä!

Toiset loppuneet tuotteet ovat Giovanni Haircaren Smooth as Silk-sarjan hoitis ja shampoo. Tästä olisin jo surullinen (näitä ei saa Suomesta) mutta onneksi jemmasta löytyy 1000 ml pönikkä hoitista! Shampoo loppui oikeasti, se oli ihan hyvä muttei täydellinen, ajattelin seuraavalta Honkkarin reissulta ostaa sarjalta jonkun muun shampoon.

Otin kuvaan mukaan myös Giovannin jätettävän hoitiksen, Vitapro Fusionin, koska siitäkin pidän paljon. Ennen en juuri jätettäviä hoitiksia käyttänyt mutta jatkuva suoristusraudalla taivuttelu vaatii hieman tarkempaa hoitoa, vaikka hiuksistoni onkin melko lyhyt.Giovanni myy netissä www.sasa.com, SaSasta nämä itsekin Honkkarista ostan. Näitä myy näemmä myös www.drugstore.com, toimituskuluja en tiedä. Suuret kiitokset upeahiuksiselle ystävälleni, joka minulle Giovannista vinkkasi!

Giovanni Organic haircare on yhä perheen omistuksessa. Mainospuhe sivuiltaan: Giovanni Cosmetics uses formulas that incorporate vitamins, herbs, minerals, proteins, nutrients and the purest of essential oils. The patented Giovanni PureOrganic Technology™ represents an exquisite blend of exotic organic oils, ripe-harvested from renewable plants at the peak of their freshness. The oils are cold pressed and refrigerated immediately to ensure maximum purity. Ehkäpä siis semi-luonnonmukainen, joka tapauksessa ainakin suurin osa tuotteista on silikonittomia.

Jos muuten kaipaatte setifioitua luomukosmetiikka, tarkistattehan sen jokaisesta tuotteesta erikseen! Itsekin kuvittelin muutamien sarjojen olevan täysin luonnonmukaisia mutta näin ei tainnut sittenkään olla :/

Blogini tarkoitus ei ole esitellä loppuneita tuotteita yleensä sen enempää mutta alkuun saan ehkä aikaiseksi esitellä ne viimeistään tässä vaiheessa.

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails