Tuesday, June 23, 2009

Kesytä takkutukka!

Tangle Teezer-harjalla on paljon tyytyväisiä käyttäjiä, mm. tyttäreni Mini, jonka pinkki harja löytyy kuvasta. Äidin vinkkelistä harja on ihana, koska sillä ylipäätään SAA harjattua takkutukkaa. Ajattelin hankkia joskus itselleni mustan version mutta en ole saanut vielä aikaiseksi... Minin mielestä kyllä pitäisi, että äitikin saisi nätin tukan. Että kiitti vaan ;)

Täällä lisää Tangle Teezeristä ja mm. ostopaikat. Omani ostin aikoinaan LookFantasticista, nyt saa toki jo Suomestakin. Mini suosittelee takkuharjaa muille pikkuneideille ja miksei isommillekin takkutukille!Kuvassa myös Chagrin Valleyn käsintehtyjä shampoopaloja, joilla on myös vankkumaton käyttäjäkuntansa. Meillä nämä ovat lasten käytössä, ovat varsinkin poikani suosikkeja, ja ihana pehmoinen tukka näillä tuleekin! Hoitoainetta shampoopalojen käyttäjät harvemmin tarvitsevat, ei myöskään Mini. Nämä saattavat klähmätä alkuun, jos tukassa on tuotteiden jäämiä. Tästä kielii myös se, että minulla tuli mega-klähmä ja lapsilla tuo on toiminut alusta saakka loistavasti. Ehkäpä joskus jaksan itsekin yrittää mutta tällä hetkellä riittää, että lapsille on löytynyt hyvä ja turvallinen vaihtoehto :)

edit: Tässä vielä päivän mascara: Telescopic waterproof. Eikös olekin pidentävä! Pigmentit TSS:n Gemini-kokoelmasta (Blissful Balance, Role Reversal ja Harmony in the Heavens).

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails