Friday, June 26, 2009

The Mineralista

*This post was originally only in Finnish but I've translated part of it*

I ordered some pigments from The Mineralista ja now I had a chance to try these. I got one wrong product but the company sent me the right one immediately. CS was nice and quick :) I didn't find th colors very unique, many companies offer colors like these.


Tilasin siis The Mineralistalta pienen sample-tilauksen ja nyt vihdoin pääsin niitä vielä kokeilemaankin. Lähetyksessä sain virheellisesti 2 peacock Limeä enkä yhtään Skittles-kokoelman Kiwi Limeä. Tänään tuo jälkimmäisen tuli jälkitoimituksena, lisänä vielä toinen Blue mist. Peacock Lime on niin mieluinen, että tuplamäärä sitä ei haittaa ollenkaan mutta kiva oli saada Kiwikin, ihana sävy :) Toimitus oli nopea, asiakaspalvelu ystävällistä ja nopeasti vastasi posteihinkin. Sävyt eivät olleet kovin uniikkeja, samantyylisä sävyjä löytyy monelta firmalta. Tässä kuva:Click for larger view.
Klikkaa suuremmaksi, niin näet sävyjen nimet.
Kiwi Lime, which I got later.
Jälkitoimituksena tullut Kiwi Lime.


Quality seems to be nice and pigmented. I just hate those clamshells...

Laadultaan tuntuvat oikein hyviltä ja erittäin pigmenttisiltä. Miinusta tulee noista surkeaakin surkeammmista Clamshells-purkeista... Vaihtoon menivät heti ja samplepussista siirto samplepukkiin on paljon helpompaa kuin näistä kammottavista Clamshelleistä. *murrr*Siirto onnistuu suht helposti käyttämällä leivinpaperista tehtyä suppiloa.Viheliäinen purkki, nyt jo pestynä ja pigmentti siirrettynä samplepurkkiin.

5 comments:

 1. On tosiaan hienot nuo sun kulmat! Mulla on niin hentoiset kulmakarvat että niihin on vaikea saada mitään volyymia, ihan niinkuin ripsien kanssa.

  Tuo Banana Berry näyttää muuten meikkikuvassa ihan vihreältä mutta purkissa keltaiselta.

  ReplyDelete
 2. Vieressä oleva lime hämää ehkä hiukan mutta vaikka onkin ihan kirkas keltainen, tässä meikissä se näytti hiukan vihertävältä kyllä! Varmaan, jos meikissä ei olisi mukana lainkaan vihreää, se näyttäisi keltaisemmalta.

  ReplyDelete
 3. Vau, mikä blogi! Luulin jo seuraavani suunnilleen jokaista suomalaista kosmetiikkablogia mutta löytyihän täältä vielä yksi :D

  Upeita sävyjä kyllä, itsekin rakastan mineraaliluomivärejä. Ja mukavan näköinen meikki, hienosti olet saanut noinkin erilaiset sävyt pelaamaan yhteen. Tykkään!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails