Friday, June 19, 2009

Mitä matkalle mukaan?

Nyt olen saman ongelman edessä kuin ystäväni Inkivääri vähän aikaa sitten. Kotona on hirmuinen määrä ihanaa kosmetiikkaa mutta reissuun pitää valita mukaan harvat ja valitut. Kamalaa :D Tällä kertaa matkakohde on "helppo", sillä lähdemme perheen kanssa nauttimaan Kyproksen auringosta! Tuolla en minäkään jaksa kovasti meikkailla, joten suhteellisen vähällä pärjään. Työmatkat ovatkin sitten ihan eri juttu.

Matkaan lähtevät ainakin:

-Mujin meikkipussi. Kevyt, juuri sopivan kokoinen ja venyy/litistyy sisällä olevan tavaramäärän mukaan. TÄYDELLINEN!

-Mujin meikkipeili, tämä käytössä kotonakin. Peili taittuu littanaksi mutta peilissä on kolme osaa ja takana vielä säädettävä tuki, pysyy siis itsekseen pystyssä pöydällä.

-Mineraalisample-pussit. Yleensä siirrän samplet pieniin purkkeihin mutta toisinaan hankin kaksi samplea ja toinen siirtyy pysyvästi asumaan meikkipussiin. Samplepussit ovat kevyitä eivätkä vie tilaa, esim. alla olevissa kuvissa on 50 eri sävyä ja vertailuvuoksi yksi Diorin viisikko:


-MAD Mineralsilta hankittu Indelible eyeshadow "carbon" rajauksena. Toisinaan mukaan pääsee toinenkin väri mutta tälläkin pärjää.

-GOSH Hypnotic grey-rajauskynä sekä Isadoran Blonde Inliner kajal.

-Shu Uemuran ripsentaivuttimet ovat aina mukana, mökilläkin :D

-Musta vedenkestävä mascara, tällä kertaa Telescopic wp.

-Aliman mineraalimeikkipohja, väri Neutral 3. Aliman pohja on luottotuotteeni, moni muukin on erittäin hyvä mutta Alima on vain ihan täydellinen minulle.

-NARS Orgasm-poskipuna. Montaa ei kassiin mahdu ja etelässä pärjään yhdellä, ajattelin vähän ruskettuakin ;) Kotioloissa käytän mineraalipunia mutta reissussa perinteisiä.

-Huultenrajauskynäksi pääsee mukaan Lorkun jämä simply rose-sävyssä. Loman loputtua tämä lentää roskakoriin, viimeinen terotus tehty juuri.

-Huulipunia, tai oikeastaan mineraalipuljujen värillisiä lip balmeja, mukaan tulee muutama. Näillä näkymin vaaleanpunainen TSS Pucker than peck ja persikkainen Everyday Mineralsin (uusi) Siesta.

-Kasa siveltimiä! Reissussa on muutenkin niin huonot meikkausolosuhteet, lempisiveltimet on oltava mukana. Myöhemmin tulossa postaus lempisiveltimistäni.

Mukaan otetaan myös reissuja varten säästettyjä tuotteiden jämiä, tällä kertaa shampoo, hoitoaine ja hiuslakka, näin purkkeja ei tarvitse tuoda enää takaisin kotiin. Tällä reissulla paino ei ole niin tärkeää, mukaan lähtee 4 henkilöä ja jokaisella saa olla 30 kg tavaraa.

Aivan eri juttu onkin kaukoitään kohdistuvilla työreissuilla, siellä jokainen gramma on tärkeä, kun matkalaukku on täynnä Giovanni Haircaren tuotteita ja painoraja 20 kg :D Matkalaukkuna reissussa kevyt Rimowan polycarbonaattilaukku, saa ostaa pari purnukkaa enemmän. LOL

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails