Skip to main content

Mascara Guard

I deleted my old Mascara Guard post, it was my first post and not very good ;) So here is new, better one, I hope. This can be useful if you have mascara with just too big brush. I don't like to use this but with Max Factor False Lash Effect mascara I just have to... These are not available in Finland, I bought mine from Hong Kong.


Mascara Guard voi olla täysi turhake tai hyvä apulainen :D Jos et ole sitä ennen tarvinnut, et tarvitse vieläkään mutta itse pidän tästä varsinkin False Lash Effect mascaran kanssa, jolla muuten suttaan luomet täysin. Tämä käyttö ei ole kivaa, mielummin olisin ilman mutta esim FLE:n kanssa en muuten pärjää (riippuu varmaan luomen mallistakin). Ennen piilolasien hankkimista en voinut tätä käyttää, turhan vaarallista sohia lähellä silmää, jos ei näe mitään!

Näitä ei ole saatavilla Suomesta, omani hankin Hong Kongista ja jos kiinnostaa, näitä tulee aina reissujeni jälkeen arvontaan.

My mascara guards:





I like the lower one much more. It "fits" my eye better.
Itse pidän enemmän tuosta läpinäkymättömästä, malli istuu paremmin silmääni muotoon.

Different ways to use mascara guard
Eri tapoja käyttää mascara guardia


^my favorite! My lashes are almost invisible without mascara...







Sorry, pics are a bit funny :D It wasn't so easy to takes photos at the same time.
Kuvat hieman hassuja, yritäpä itse kuvata samaan aikaan ;)

Makeup in these pictures: AL Adobe (lid), AL stillinhollywood (crease) and Indelible Tanzanite.

Comments

  1. this looks really sci-fi lol
    cool idea, though. It's a useful little gadget

    ReplyDelete
  2. Hei!
    Kysyisin sinulta yhtä asiaa, josta en nyt tähän hätään löytänyt mitään tekstiä. Mitä tuotetta käytät kulmakarvojesi loppusilaukseen ja kiinnittämiseen? Ne ovat nimittäin äärettömän kauniit ja tuntuu, että pito on hyvä sekä minusta tuo "kostea" pinta on todella ihana.
    Kiitos informatiivisesta blogistasi!

    ReplyDelete
  3. Mä en voi sille mitään, että nuo mascara guardit näyttävät ihan seksileluilta :D Maybe it's just me ;)

    Omaani odotellessa.

    Olin muuten eilen ihan näkevuäni sut, mutta väärässä kaupungissa :)

    ReplyDelete
  4. Sikri: En ollut edes reissussa eilen. Harmi, olisi kiva nähdä!

    Vai että sellaisia mielikuvia. *lol* Entäs sitten nuo värisevät mascarat? ;D

    Tiina: Kiitos :) Käytän kulmien kiinnittämiseen H&M:n kulmageeliä. Loistotavaraa ja hintakin on varsin sopiva! Tämä todellakin pitää kulmat kurissa, ihan eri luokkaa kuin TBS geeli tai Lumenen vaha.

    ReplyDelete
  5. Mulla on ilmeisesti todella perverssi pääkoppa kun mulle tuli ensimmäisenä mieleen jotkut seksilelut kun katsoin noita mascara guard -kuvia... ^__^ Ja tulee itse asiassa vieläkin!

    Toimiskohan tuollainen mulla...? Vaikuttaakohan silmien syvyys siihen?

    Olet kyllä niin nätti noissa demonstraatiokuvissakin, edes omituinen pervoja mielleyhtymiä aiheuttava muovivekotin naaman edessä ei onnistu rumentamaan sua! :)

    ReplyDelete
  6. Olette ihan mahdottomia :D

    Ei tuo mikään ehdoton hankinta ole. Helpompi laittaa ilman mutta jos vaihtoehto on suttuiset luomet..

    Mutta kiitos Inkivääri!

    ReplyDelete
  7. Hui, värisevät mascarat...voihan niillekin löytyy eri käyttötapoja :D

    Mutta palatakseni omaan kysymykseen, kun silloin ihmettellin, miksi siinä HM:n kulmakarvageelissä on alkoholia, niin vastaus löytyy yhdestä kometiikkakirjasta, jota luen: alkoholi auttaa ainesosia haihtumaan ja kuivumaan nopeammin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "