Skip to main content

Pure Luxe lining gel vs eyeliner sealant



If you want use minerals as an eye liner, you can use water or eyeliner sealant liquid/gel.

I really like Pure luxe Lining gel, I find this gel easier to work with. If I use liquid sealant, the consitency is either too wet or too dry... With gel I don't have that problem.

But I got some probmems with my gel sealant too. Sometimes I need more gel and dip "dirty" brush to the gel. Finally my gel turned slimy and it was impossible to use. This time I put small amout of the gel at a time into the old jar, this way the gel stays fresh longer.


Jos haluat käyttää mineraaleja rajauksiin, voit käyttää joko vettä tai tarkoitukseen tehtyjä sealanteja.

Itse pidä eniten Pure Luxe lining gelistä, se on helpoin käyttää. Jos käytän nestemäistä sealantia, saan joko liian märän tai liian kuivan sekoituksen... Geelillä minulla ei ole sitä ongelmaa.

Tosin on geelissä huonotkin puolensa. Toisinaan tarvitsen lisää geeliä sekoitukseeni ja dippaan likaisen siveltimen purkkiin. Lopputuloksena oli limainen pallero, jota ei voinut enää käyttää. Nyt jemmassa oli vanha purkki ja nyt laitan osan geelistä tähän purkkiin ja kun koostumus muuttuu, pesen vain purkin ja laitan hiukan puhdasta geeliä taas tilalle!


Meow eyeliner sealant & Pure Luxe lining gel (old smaller looking jar and new jar)

Prices: sample vial 2 USD, 5 g air-tight jar 7 USD, 10 g air-tight jar 14 USD. I prefer the smaller jar, it last several months and the you can buy new, fresh one.

Hinnat: sample putkilo 2 USD, ilmatiivis 5 g purkki 7 USD ja ilmatiivis 10g purkki 14 USD. Itse suosin 5g purkkia, sekin kestää kuukausia ja sen jälkeen voi vaihtaa uuteen.

inci: water, propylene glycol, polysorbate 80, cellulose gum, methylparaben, imidazolidinyl urea

Comments

  1. I have never had a problem with the liquid sealant. It is easy enough to tap some minerals in the lid. I like it more liquid than gel in general, easy to apply. Thanks for sharing this. I might try the gel.

    ReplyDelete
  2. Tää on kyllä sellainen tuote, joka kiinnostaa! Muutenkin tahtoisin (yhä) alkaa tutustumaan noihin mineraalipigmentteihin... Taidankin päätyä tutkimaan nyt noita nettikauppoja sunnuntain ratoksi :D

    ReplyDelete
  3. Sikri: hehe, niitä riittää ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "