Monday, November 15, 2010

GOSH Brow kit


A difficult review to make, you know just "I don't like this product" is not enough :D I haven't used powder versions for years so maybe it's just that. I like more precise application of brow products, or at least a better brow brush. I need to change the shape of my brows a bit so this didn't work so well, maybe it's better if you want to color your brows and want softer look? I just need brow color to create "a wing".

The colors seem to be ok, there light, medium & darker one, I used medium myself.  The wax was not enough for my brows but of course better than nothing :) Have you seen this product or even tested it? What is your favorite brow product? I still LOVE my MAC Penultimate browmarker, was it just LE? The other great one is Couleur caramel pencil in "blonde" (it's certified natural too!).

Onpa hankalaa arvioida tämä GOSHin kulmakarvasetti, pelkkä "en tykkää" ei taida riittää ;) En tosin ole puuterimaisia tuotteita vuosiin käyttänytkään, inhoni voi siis johtua siitäkin. Tarvitsen itse kulmaväriä vain muutamaan kohtaan, joten haluan saada aikaa hieman tarkemman jäljen. Jos taas haluat värjätä kulmia kauttaaltaan tai muutenkin pehmeämmän jäljen, tämä voi toimia paremmin.

Värit ovat ihan ok: vaalea, medium ja tumma. Itse käyttelin mediumia. Vaha ei riittänyt kulmiini alkuunkaan mutta oli toki parempi kuin ei mitään. Oletko sattumoisin testannut tuotteen? Mikä on suosikkituotteesi kulmiin? Oma suosikkini on MAC Penultimate brow marker-tussi, ei taida kuulua vakivalikoimaan? Toinen suosikkini on Couleur Caramelin kynä sävyssä blonde. Ihan loistava tuote ja vielä luonnonkosmetiikkaakin!
9 comments:

 1. Itse en enää tee juuri mitään kulmakarvoilleni, ainoastaan vain nypin niitä jotta näyttäisivät siistimmiltä. Olen kyllä harkinnut että voisi vähän niitä meikata kun ne eivät ole kovin tummat... mutta toisaalta otsatukka peittää kulmakarvani ja sitähän sanotaan että kulmakarvojen tulisi olla samanvärinen kuin mitä hiusten juurikasvu on. :,) Olen kyllä myös huono meikkaamaan kulmani.

  ReplyDelete
 2. Rairuu: Itse käytin pitkään vain kulmageeliä (nämä sojottavat muuten hävän hassusti :D) mutta nyt vasta vuoden parin verran olen muuttanut muotoakin hiukan. Riippuu tietysti ihan kulmistakin mitä niille voi/kannattaa/viitsii tehdä :)

  ReplyDelete
 3. There's much in the world that you can't explain.
  It's revealed for you to remember
  by the whispering voice of a distant train
  or a midnight rain in november.

  Horizon within! You can always find
  the keys to Enigma. Let's mention
  one basic Truth: of spirited Mind
  Is Nature naught but extension.

  Internal expanses! In dreams, ridden
  by fear and longing you roam
  that deep Southeast in your soul hidden
  ...on your random journey back home.

  Single Swingle

  ReplyDelete
 4. Mäkään en oikeen suosi puuterimaisia tuotteita kulmakarvoihini. Tykkään kynästä enemmän.

  Tuo MAC:n tussi kuullostaa mielenkiintoiselta. Pitää yrittää saada sellainen käsiini jostakin joskus! :D

  ReplyDelete
 5. Thanks for the honest review, it's weird when bloggers just rave about products all them time lol :P They do look kinda unpigmented, but I like the idea of all three colours + wax in one compact. Hmm. Will have to go to my local Superdrugs and investigate :P

  ReplyDelete
 6. Moi ! Olipas ihana huomata että olit ilmestynyt lukijoihini, olen seuraillut sinun blogiasi hiljaisesti jo aikoja ja vasta oman blogin myötä rekisteröidyin.

  Mutta, itse käytän kulmiini tällähetkellä (mustahiuksisena) NYX:in Auto Eyebrow penciliä, sävyssä Black. Se on musta olematta liian musta. Olen kyllä tykännyt siitä melkoisesti, vaikka ostinkin sen hetken mielijohteesta. Levittyy hyvin ja näyttää mustuudestaan huolimatta luonnolliselta. Lumene kulmavahalla sudin hajakarvat ojennukseen. Olen kyllä itse niin vannoutunut kulmakynien/tussien käyttäjä, en ole ikinä lämmennyt puuterimaisille väreille.

  - Scarlett / www.cherrycupcake.tk

  ReplyDelete
 7. Mä olen käyttänyt pitkään The Body Shopin kulmaväriä, mut nyt on ollut käytössä Lumenen kynä. Pigmentaatiosta haaveilen, ehkä joku päivä vielä siihen pääsen. :)

  ReplyDelete
 8. Mulla on tosi vaaleat kulmakarvat luonnostaan, joten tuntuu siltä, että puuterimaisella koostumuksella saa luonnollisemman jäljen. Paljonko maksoit tosta Goshin eyebrow kitistä?

  ReplyDelete
 9. I hate when I write all the replies and then it gets lost... >:/ so just a quick reply this time :P

  Saara: Juu, saattaa hyvinkin toimia! usealla värillä saa luonnollisen tuloksenkin, hintaa oli noin 12.90€.

  Ulpu: sama haave täälläkin :D

  The Student's Guide To Nail Polish : At least when you get somthing for free ;) I try to be extra careful then!

  Kraxpelax: Lovely poem :)

  Kittynail: On kyllä ihana, värejä taisi tuolloin olla vain yksi ja sekin punertava ruskea. Saisipa vielä harmaanruskeana <3

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails