Skip to main content

We Care Icon: Party Wear Highlighter


I love cute powders and this We Care Icon Party Wear sure looked nice :D This brand is sold exclusively in Sokos departments stores in Finland. The inci was ok too and the price wasn't that high (9.90€). The powder looks lovely, in my skin it looks like golden peachy color.

Olen hulluna kauniisiin puutereihin mutta yleensä olen niille joko allerginen tai hinta on sen verran kova, etten raaski ostaa (en kuitenkaan kovin usein tällaisia käytä). Nyt iskin Sokoksella silmäni We Care Iconin uuteen  Party Wear-hohteeseen, joka näytti niin kauniilta pakkauksessa mutta vielä kauniimmalta iholla! Iholla hohde on kultaisen persikkainen, sopii varmasti todella monelle. Hintaa tällä oli 9.90€ ja tätä löytyi myös lahjapakkauksessa, jossa oli tämän lisäksi huulikiilto ja ripsiväri. 

Tämä puuteri on laadultaan pehmoinen ja osalla siveltimistä tätä irtoaa vähän liikaakin (->pöllyää) mutta tiiviimmällä synteettisellä siveltimellä toimi oikein kivasti. Pehmeyden takia ei ehkä riittoisin mutta näkisipä joskus yhdenkin hohtotuotteen loppuva ;D Käyttelen kuitenkin aika harvoin.

Comments

 1. WOW! this looks like a nice product :)

  ReplyDelete
 2. Nea, Mirri yrittää saada suhun yhteyden mun blogin kommenttilaatikossa kysyen, miten sun blogiin voi jättää kommentin. Onko pakko olla rekisteröity tili? Valikossa ei ole anonyymiä vaihtoehtoa.

  ReplyDelete
 3. "Valikossa ei ole anonyymiä vaihtoehtoa"

  Nyt näyttääkin olevan *peukku*

  ReplyDelete
 4. Sanni: Nyt taas voi :) Poistin viimeksi kun oli tuota kohua nineraalifirmoissa ja kommenetit sen mukaisia :P

  liquoredonlacquer, Jennifer & Sara: Thank you Ladies <3

  ReplyDelete
 5. Kaunis hohto ja kaunis on itse tuotekin! Kiva olisi nähdä myös poskilla, mutta ehkäpä tulevissa meikkikuvissa..?

  Kiva muuten et pääsee taas kommentoimaan nimellä, kun oon niin laiska kirjautumaan, vaikka tilikin löytyy :D

  ReplyDelete
 6. Keijukainen:
  Olen tätä nyt käyttänyt useissa kuvissa (ei vielä julkaistu) eli pian näkyy. Tai oikeastaan ei juuri näy kuvissa eli ihan arkikelpoinen tuote ;D

  ReplyDelete
 7. It looks so cute! I love the packaging!

  P.S. I gave you a blog award here: http://littlesunspots.blogspot.com/2010/11/my-first-blog-award.html ;)

  ReplyDelete
 8. That's pretty, I never would have thought the purples would swirl to make a peachy colour :)

  ReplyDelete
 9. SilhouetteScreams: I know, I was to suprised too! I would have bought it anyway but the colors is really flattering :D

  Noir: Thank you <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…