Skip to main content

Benecos- edullista eko-sertifioitua värikosmetiikka

Briefly in english: I got some Benecos products for review purpose. I was in fact quite surpised, the quality was nice! The prices are very affordable too and the products are BDIH certified. Are Benecos products sold in your country?

Sain testiini hiukan Benecos-meikkejä, olinkin näitä jo hiukan Ruohonjuuressa hiplaillutkin :) Myös Biodelly myy merkkiä ja sieltä hiukan katselinkin tietoja ja hintoja tähän postaukseen.

Benecos on siis edullinen BDIH-serfioitu meikkisarja. Ainakin suurimassa osassa tuotteita ilmoitettiin valmistusmaaksi Saksa ja minä kyllä tykkään saksalaisesta ekokosmetiikasta! Sarjasta löytyy mm. meikkivoide, irtopuuteri, huulipunia, huulikiiltoja sekä kiinteitä luomivärejä ja poskipunia. Pakkaukset ovat simppelit mutta ihan tyylikkäät, hintansa puolesta voisi olla ekokosmetiikan "markettikosmetiikkaa" (ja ei siis pahalla, olen itse kovasti hyvän hinta-laatusuhteen perään).

En ole näitä vielä pitkään testannut ja luomiväri on yhä testaamatta (olen saanut kivan ihottuman, nyt on pakko saada iho kuntoon :P). Mutta olin tosiaan tuotteisiin positiivisesti yllättynyt ja taidan harkita poskipunan (7.70€) sekä kynsilakan (6.40€) ostoa hyvinkin pian! Myös huulipuna kiinnostaa mutta Ruohonjuuressa olleet värit (3 väriä) olivat aika oudot... Punainen oli ihan jees mutta ne vaaleat olivat kuin 80-luvun meikkipussistani: kovin vaaleita ja erittäin hohtavia. Hui, olisin aika pelottava niiden kanssa :D Muitakin värejä taitaa olla tosin tarjolla muualla...



Benecos kajal, luomiväri duo "fruits" ja huulikiilto "rose"





Luomiväriduo "Fruits" 6.60€

Tummemman värin pigmenttisyys yllätti minut swatcahtessa! Ei tuntunut näin kivalta (mukamas), kun testailin Ruohiksessa kämmenselkään. Mutta eipä mitään, mieluusti muutan hiukan mieltäni! Ruskea duo, Noblesse, voisi itseasiassa olla myös äitini makuun... Huom: Tätä en ole saanut luomille vielä testattua! Mutta laitan kyllä meikkikuvia, kunhan saan ihottumani katoamaan ensin.

Inci:
TALC, MICA, TAPIOKA STARCH*, MAGNESIUM STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLICERYDE, BUXUS CHINENSIS SEED OIL*, SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, LIMONENE, PARFUM (ESSENTIAL OILS), TIN OXIDE, CITRAL, LINALOOL, (+/- (MAY CONTAIN) IRON OXIDES (CI 77492), (CI 77491), (CI 77499), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), ULTRAMARINES (CI 77007), MANGANESE VIOLET (CI 77742), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891))





Natural Lipgloss "Rosé" 7.30€
Oikein mukava tuttavuus!  Väriltään Rosé (hohtava vaaleanpunainen) on varmaan näistä kaikista mieluisin. Sen verran vaalea tosin, että itse tykkään laittaa hieman tummemman huulipunan päälle. Yksinään on minulle liian viileä, vaalea ja hohtava. Tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja hoitavalta.

Inci:
RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, LANOLIN, BRASSICA CAMPESTRIS/ ALEURITES FORDI OIL COPOLYMER, SILICA, MICA, BEESWAX / CERA ALBA*, PARFUM (ESSENTIAL OILS), CANDELLILA CERA, LIMONENE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE (+/- (MAY CONTAIN) IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), TALC, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ULTRAMARINES (CI 77007), MANGANESE VIOLET (CI 77742))




Natural mascara "Smooth Brown" 8€/ 8 ml
Tämän testaamista vähän pelkäsin :D Silmäni ovat hieman vuotavaa sorttia, joten kaikkien "tavallistenkaan" ripsarien vedenpitävyys ei riitä. Toisaalta taas vedenkestävät saivat ripseni kovin kovin huonoon jamaan... Tämä on ainakin hoitava! Ei ole vielä minulla pettänyt, ei viitteitäkään siitä, mutta tuskin ihan tarkoituksella viitsin sateessa testata kuitenkaan ;) Lopputulos ei nyt toki kaikkein näyttävin ollut, mutta ehdottomasti kuitenkin hyvä. Yllätyin todella, että oli näin hyvä!

Kokemukseni eko-ripsareista ei ole suuren suuri, joskus vuosia sitten tuli jotain testattua mutta lopputulos oli aika järkky... Tämä siis vaikuttaa näin äkkiseltään varsin kivalta, samoin hinta. Jos siis tavalliset ripsarit eivät sovi/ haluat testata luonnollisempaa, tässä yksi vaihtoehto!

Inci:
AQUA, ALCOHOL*, CERA ALBA*, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACACIA SENEGAL GUM, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, CERA CARNAUBA, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCERYL CAPRYLATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, p-ANISIC ACID, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, TOCOPHEROL, PARFUM (ESSENTIAL OILS), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, CITRAL, LINALOOL, (+/- (MAY CONTAIN) IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), TALC, (CI 77891))




Natural kajal "black" 4.30€
En ole kajalkynien suurin fani (käytän enemmän MACin geelirajauksia tai tavallisia luomivärejä rajauksena) mutta nyt sain tekosyyn testailla taas kynää ja olen kyllä pitänyt :D Tällä saa hieman luonnollisemman/ utuisemman rajauksen kuin geeleillä (häivyttelin rajaa hiukan siveltimellä). Sisäluomellakin testasin ja tarttui hyvin, eikä ärsyttänyt yhtään! Ja minulla sisärajaukset tuntuvat lähes aina (ainoa poikkeus Isadoran Blonde-inliner kajal). Pysyvyydestä on vaikea sanoa vielä mitään (olen testaillut vain iltaisin kotiloissa), olen tosiaan nyt luomivärien käyttökiellossa eli meikkini ovat hyvin luonnolliset :D

Inci:
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX / CERA CARNAUBA, HYDROGENATED CASTOR OIL, MICA, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX / CANDELILLA CERA, BEESWAX / CERA ALBA, (+/- MAY CONTAIN: (IRON OXIDES (CI 77499), ULTRAMARINES (CI 77007), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE (CI 77510), IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77492), CARMINE (CI 75470), MANGANESE VIOLET (CI 77742), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)),TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE


Benecos huulikiilto Rose keskellä & beige rajauskynä rajauksena,
sen merkkiä en valitettavasti muista...

Benecos mascara & kajal

Onko Benecos jo tuttu merkki? Mitä pidät tuotteista?



Note: Some products in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

  1. Lovely! Here in Portugal we don't have that brand..

    ReplyDelete
  2. itselläni Benecosin ripsari ainakin ekalla käyttökerralla valui pahasti, ja olinkin aikeissa kysyä mitä luonnonkosmetiikkaripsaria suosittelisit, mutta huomasinkin ettei sinulla vastaavaa ongelmaa ollut:) täytynee jatkaa testailua...

    ReplyDelete
  3. Juu, olin tosiaan yllättynyt kun tuo ole levinnyt yhtään! Sitä ongelmaa, kun minulla on välillä ihan tavallistenkin ripsareiden kanssa.

    ReplyDelete
  4. Mun on tehny mieli kokeilla Benecosta ja onneksi on tullut joku edullisempi luonnonkosmetiikkamerkki markkinoille. :) Kivoilta tuotteilta vaikuttaa :)

    ReplyDelete
  5. we do have access to benecos at least online (here in Italy) I've revied few things too!
    google doesn't want to translate your page right now... I'll come back to read your opinion on the natural mascara

    ReplyDelete
  6. Manuki: Surprisingly this one works very well on my eyes! I really like it and I have used it a lot :)

    Serrated B: Kiva tosiaan kun löytyy edullisempakin ekokosmetiikkaa :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "