Skip to main content

Sigma flat kabuki brush (F80) & Bare palette



Sigma contacted me with their affiliate program and because I really like Sigma brushes, excellent quality and affordable prices (you can find my older posts from here), I decided to go for it :D That basically means that I got some stuff for review purpose. I don't "need" anything so I just test products/ brands that I'm very interested in.

The package I got was packed very well and looked pretty. I really love pretty packages :D I had to open the box immediately, felt like Christmas, because I didn't know what was inside!

Sigmalta ottivat yhteyttä ja ehdottivat Affiliate-ohjelmaansa, suostuin lopulta koska pidän kovasti tuotteistaan, näin saan tuotteita testiin ja ehkä jatkossa arvontoihinkin. Tuossa sivubannerissa on linkkini firmaan mutta en tosiaan ala sen enempää heitä mainostamaan. Saamani paketti oli hyvin pakattu ja saapui nopeasti, ihana yllätys tosiaan. Kokemusta ennestään on eyes kitistään, täällä.







Sigmax - Flat kabuki - F80: Aww... perfection :D This really works with liquid foundations! I've tested this with MAC Matchmaster and I loved to apply it with Sigmax brush F80. The brush is incredibly soft, suitable for even the most sensitive skins. I can honestly say this is the best foundation brush I've ever tested. I expected this to be a very good brush but I loved it much more :D I think I need the rounded one for mineral makeup too!

Oi, että miten pehmeä sivellin! Sopii takuulla herkimmillekin ihoille. Tämä on tarkoitettu nestemäisten meikkivoiteiden levittämiseen ja onkin siinä ihan täydellinen. Onneksi testattavanani on myös MAC Matchmaster foundation, ei muuten olisi nestemäisiä löytynytkään kotoa ;D Olen tosiaan aiemmin testaillut eri mallisia ja eri merkkisiä siveltimiä, tämä on i h a n a. Etukäteen epäilin tämän olevan kyllä hyvä sivellin mutta oli tosiaan vielä parempi! Ostoslistalla on pyöreä Sigmax mineraalimeikeille. En olisi tätä (littanaa) sivellintä itse ostanut mutta pyöristetty on kiinnostanut kyllä, menee tosiaan tämän jälkeen kyllä hankintaan :)









Eyeshadow palette "Bare": When I saw the package and the name "Bare", I thought of Naked palette... I didn't expect this to be especially good palette, I know their brushed are perfect but I didn't really believe the eyeshadows would be :D So I was very surprised when i swatched these colors, there really was pigment and the quality is smooth! Very nice. This is not a copy of UD naked palette but this palette does the same trick: gorgeous neutrals to make both daytime and night time looks. Fot the fist time ever, I also LOVE the brush that came with the palette! Sigma brushes are REALLY very good.

In fact liked this palette so much that I think I'll order "Flare" palette later, that palette contains "my colors"! The brush sets are very affordable, after those the individual eye brush (9 USD) feels expensive ;D It really is not, especially the quality is this good! Shipping to Finland is around 13€.

Luomiväripaletti "Bare": Sigmalta sanoivat etukäteen, että saan testattavakseni myös luomiväripaletin. Täytyy myöntää, että sen testaaminen vähän jännitti etukäteen (siis kivampi on testata tuotetta josta pitää!). Jos en nyt ihan väärin muista, Sigmalla oli kauan sitten luomivärejä, jotka eivät olleet erityisen hyviä? Mutta saatan tosiaan muistaa väärin/ sekoittaa toiseen firmaan. Swatchatessa kuitenkin yllätyin postiivisesti: laatu tuntui ihanalta, pehmoiselta ja pigmenttiseltä!

Nimestä tuli myös mieleen Urban Decayn Naked paletti, ja vaikka kyseessä ei (onneksi) ole Naked-kopio, saa tällä tehtyä samantyypiset meikit. Eli ei tylsä mutta neutraali, saa tehtyä niin kivoja arki- kuin juhlameikkejäkin. Yksi harvinainen poikkeus tässä on muihin paletteihin: mukana tuleva sivellin on loistava! Siihen nähden hinta 35 USD ei tunnu enää niin pahalta. Harmittavaisesti tummimmat sävyt ovat niin pigmettiset, että paletti tuhriintui nopeasti.

Bare oli niin paljon mieleeni, että harkitsen vakavasti Flare-paletin (vihreää ja lilaa) hankkimista, siinä on NIIN minun värini :) Se olisikin kiva joulupukinpussiin!

Postikulut ovat 13 USD Suomeen.



























The red eyeliner is Lime Crime Siren.







Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

  1. I love F80 brush is the best brush ever to foundation!!! :)

    ReplyDelete
  2. I need to invest in some sort of buffing brush for liquid foundation since my cheapo one is falling apart, and I've actually been considering this one! I also love the look of those black shades from the Bare palette and the red liner on you. :)

    ReplyDelete
  3. Mä en ollut kauhea Flaren fani, voisin luopua omastani, jos sua kiinnostaa?

    ReplyDelete
  4. No kiinnostaa :D Ne värit ovat vain niin "minun". Otan yhteyttä!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "