Saturday, August 18, 2012

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Romeo pienenä ja hoikkana kera Turkoosien M-koon Vänttisen valjaiden ;)

Pumpuli vauvana kera XXS-valjaiden

Tikru ja leopardi-Vänttiset koossa M.


Kesäkissamme vm 2011 :D Nythän joukossa on yksi lisää!

Pumpuli & Nekun äitikissa :) Kavereita ovat!
Ja Romeo hieman isompana poikana
L-koon smaragdinvihreissä Vänttisissään :DToinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme pennun takia Active Cat kanaa, tässä sen tuoteseloste: Kuivattu kananliha, täysjyväriisi, tuore kananliha, kananmunia, kananrasvaa, kananmaksaa, pellavansiemeniä, lohiöljyä, alfalfa, kuivattu omena, porkkana, lesitiini, voikukan lehtiä, persilja, tauriini, prebiootit, kivennäisaineet, vitamiinit. 


Power of Naturea myyvät mm.  Sydänystävä (myös postitse), Tassucat-liikkeet (Pori, Turku & Oulu) & Murren Murkina (Helsinki & Espoo).

3 comments:

  1. Vänttisen valjaat on kyllä älyttömän hyvät. Tosi söpöjä kisuja :)

    ReplyDelete
  2. Hello from Roumania!I love the cats!
    Buna din Romania!Ador pisicile!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails