Sunday, September 2, 2012

MAC Supercontinental powder blush


I wasn't very interested in MAC Styleseeker collection but when I saw Supercontinental blush, I HAD TO get it :D I'm a MAC blush addict, I admit.

Supercontinental is a lovely soft coral with some pink. Very nice on lighter skin tones too! The finish is satin, no glitter in this one. Natural and gorgeous. This might be one of my favorite blushes ever :D

En etukäteen suuremmin odottanut MAC Styleseeker kokoelmaa mutta kävin ohi mennessäni sen toki kurkkaamassa. Nähdessäni Supercontinental -poskipunan olin jo melko varma, että haluan sen. Testatessani kädelle olin vielä varmempi ;)

Supercontineltal on kaunis pehmeä koralli, hieman vaaleanpunertava. Ei siis "liian oranssi". Minua ei oranssisuuskaan haittaisi mutta kaikki eivät tykkää ja kaikille ei sovi. Sopii hyvin vaaleallekin iholle, pigmenttiä on kuitenkin mukavasti. Veikkaisin sävyn sopivan suurimmalle osalle, sen verran neutraali. Tämä on koostukseltaan "satin" ja varsinkin swatchissa näkyy ihana satiininen hohde (ei yhtään glitteriä!). Poskilla en niin tuota hohdetta huomaa mutta kaunis, mattapintaa hohtavampi lopputulos kuitenkin. Saattaa siirtyä suosikkiposkipunieni joukkoon :D
Lovely sheen!Did you find any favorites from MAC Styleseeker collection?
4 comments:

  1. Oh! This is such a pretty coral blush!

    ReplyDelete
  2. Got the Blush this morning :-) Looks really good on you! And i have to admit I got styleseeker nailpolish too.. Great colours for autumn!
    Love from Germany :))

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails