Skip to main content

MAC Supercontinental powder blush


I wasn't very interested in MAC Styleseeker collection but when I saw Supercontinental blush, I HAD TO get it :D I'm a MAC blush addict, I admit.

Supercontinental is a lovely soft coral with some pink. Very nice on lighter skin tones too! The finish is satin, no glitter in this one. Natural and gorgeous. This might be one of my favorite blushes ever :D

En etukäteen suuremmin odottanut MAC Styleseeker kokoelmaa mutta kävin ohi mennessäni sen toki kurkkaamassa. Nähdessäni Supercontinental -poskipunan olin jo melko varma, että haluan sen. Testatessani kädelle olin vielä varmempi ;)

Supercontineltal on kaunis pehmeä koralli, hieman vaaleanpunertava. Ei siis "liian oranssi". Minua ei oranssisuuskaan haittaisi mutta kaikki eivät tykkää ja kaikille ei sovi. Sopii hyvin vaaleallekin iholle, pigmenttiä on kuitenkin mukavasti. Veikkaisin sävyn sopivan suurimmalle osalle, sen verran neutraali. Tämä on koostukseltaan "satin" ja varsinkin swatchissa näkyy ihana satiininen hohde (ei yhtään glitteriä!). Poskilla en niin tuota hohdetta huomaa mutta kaunis, mattapintaa hohtavampi lopputulos kuitenkin. Saattaa siirtyä suosikkiposkipunieni joukkoon :D
Lovely sheen!Did you find any favorites from MAC Styleseeker collection?
Comments

  1. Oh! This is such a pretty coral blush!

    ReplyDelete
  2. Got the Blush this morning :-) Looks really good on you! And i have to admit I got styleseeker nailpolish too.. Great colours for autumn!
    Love from Germany :))

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…