Skip to main content

My favorite: Physicians Formula shimmer strips eyeshadow NUDE


Isn't this palette cute! Physicians Formula "Nude" shimmer strips palette contains lovely and natural colors. The quality is actually very good and palette is reasonably priced (about 10 USD).

You can find my review of Physicians Formula eyeshadows from here:
fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/08/iherb-physicians-formula-shimmer-strips.html But I find this "Nude" palette even better than my previous palette! I love the satin finish and the colors are just perfect. You can create very natural or more dramatic look with this palette!

The palette is quite small so it's very nice to travel with too!

iHerb discount code: -5 USD from your first order (or -10 USD if your order is over 40 USD) with my code BAC791.

Kylläpä on söötti paletti, pitkiäkin koristeena :D Physicians Formula "Nude" shimmer strips-paletti sisältää nimensä mukaisesti luonnollisia sävyjä. Paletilla kuitenkin saa aikaa hyvin vaalean ja luonnollsien lisäksi myös dramaattisempaa jälkeä. Ihana koostumus näissä, matat nude värit voivat olla tylsiä ja kalkkisen näköisiä mutta näiden satiininen hohde on todella kaunis. Laatu on siis vallan mainio ja hintaa vain noin 10 USD.

Arvio edellisestä Physicians Formula-paletista löytyy täältä: fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/08/iherb-physicians-formula-shimmer-strips.html Pidän kyllä tätä Nude-palettia paljon parempana vielä! Kooltaan paletti on pieni ja on siis erityisen näppärä myös matkoilla. Ainoa pieni miinus on se, että tummemmmat raidat ovat hieman kapeat isolle siveltimelle (käytän MAC 217 blending brushia) mutta toisaalta sävyt ovat niin hyvin toisiinsa sointuvat, ettei tuosta suurta haittaa koitunut :) Hyvä lahjaideakin, täytyy itsekin muistaa...

iHerb-alekoodi: -5 USD ensimmäisestä tilauksestasi (tai -10 USD yli 40 dollarin ostoksista) koodillani BAC791.
"Trio 1: Natural":

"Trio 2: Playful":


"Trio 3: Dramatic":Comments

  1. Näin sut tänään Turun keskustassa (ellei sitten ollut joku tosi saman näköinen nainen). Olet livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :D Kyllä se varmaan minä olin, nyppäise hihasta jos vielä näet :D Kamalalla kiireellä viipelsin koko päivän, toivottavasti en kovin äksyltä näyttänyt!

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…