Sunday, September 16, 2012

My favorite: Physicians Formula shimmer strips eyeshadow NUDE


Isn't this palette cute! Physicians Formula "Nude" shimmer strips palette contains lovely and natural colors. The quality is actually very good and palette is reasonably priced (about 10 USD).

You can find my review of Physicians Formula eyeshadows from here:
fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/08/iherb-physicians-formula-shimmer-strips.html But I find this "Nude" palette even better than my previous palette! I love the satin finish and the colors are just perfect. You can create very natural or more dramatic look with this palette!

The palette is quite small so it's very nice to travel with too!

iHerb discount code: -5 USD from your first order (or -10 USD if your order is over 40 USD) with my code BAC791.

Kylläpä on söötti paletti, pitkiäkin koristeena :D Physicians Formula "Nude" shimmer strips-paletti sisältää nimensä mukaisesti luonnollisia sävyjä. Paletilla kuitenkin saa aikaa hyvin vaalean ja luonnollsien lisäksi myös dramaattisempaa jälkeä. Ihana koostumus näissä, matat nude värit voivat olla tylsiä ja kalkkisen näköisiä mutta näiden satiininen hohde on todella kaunis. Laatu on siis vallan mainio ja hintaa vain noin 10 USD.

Arvio edellisestä Physicians Formula-paletista löytyy täältä: fashionedinfinland.blogspot.fi/2012/08/iherb-physicians-formula-shimmer-strips.html Pidän kyllä tätä Nude-palettia paljon parempana vielä! Kooltaan paletti on pieni ja on siis erityisen näppärä myös matkoilla. Ainoa pieni miinus on se, että tummemmmat raidat ovat hieman kapeat isolle siveltimelle (käytän MAC 217 blending brushia) mutta toisaalta sävyt ovat niin hyvin toisiinsa sointuvat, ettei tuosta suurta haittaa koitunut :) Hyvä lahjaideakin, täytyy itsekin muistaa...

iHerb-alekoodi: -5 USD ensimmäisestä tilauksestasi (tai -10 USD yli 40 dollarin ostoksista) koodillani BAC791.
"Trio 1: Natural":

"Trio 2: Playful":


"Trio 3: Dramatic":2 comments:

  1. Näin sut tänään Turun keskustassa (ellei sitten ollut joku tosi saman näköinen nainen). Olet livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :D Kyllä se varmaan minä olin, nyppäise hihasta jos vielä näet :D Kamalalla kiireellä viipelsin koko päivän, toivottavasti en kovin äksyltä näyttänyt!

      Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails