Sunday, May 5, 2013

MAC Ripe for love blush & Hot Nights blush - Temperature Rising


I'm addicted to MAC blushes... The new Temperature Rising collection has two lovely powder blushes and I HAD TO GET both ;)

-Ripe for Love: Mid-tone peach (satin)
Lovely mid-tone peach/orange with satiny sheen. Pigmented and absolutely gorgeous color. Looks great on warm/ neutral skin tones :)

-Hot nights: Mid-tone berry pink (frost)
VERY PIGMENTED berry, gorgeous but not for beginners ;)

Myönnän, olen poskipuna-addikti ja erityisen lähellä sydäntäni ovat MACin poskipunat :D Nyt uudessa Temperature Rising-kokoelmassa on kaksi uutta LE-sävyä ja pakko oli ostaa molemmat. Tykkään myös näistä Limited Edition-pakkauksista, löytyy oikea poskipuna helpommin kun pakkaus on erilainen! Pakkaus on pronssinruskea ja hieman NARSin tuntuinen eli hieman kumimainen pinta.


-Ripe for Love: Mid-tone peach (satin)
Tämä myydään varmaan loppuun nopeasti... Todella kaunis korallin oranssi satiinisella hohteella. UPEA! Pigmenttiä löytyy eli en ehkä ihan ensimmäiseksi poskipunaksi suosittele :) Sopii hyvin lämpimille ihosävyille mutta myös neutraaleille, kuten minä.

-Hot nightsMid-tone berry pink (frost)
Olen hulluna räikeisiin poskipuniin :D Helppokäyttöisimpiä eivät toki ole mutta toisaalta näillä saa aivan uskomattoman kauniin luonnollisen hehkun kevyesti laitettuna. Tavallinen poskipunasivellin kannattaa unohtaa näin tummien sävyjen kanssa, dual fiber-tyyppiset toimivat paremmin. On tämä ihana... Hot nights, kesä... Sitä odotellessa :DRipe for love & Hot nights

Ripe for love & Hot nights


Ripe for love


Hot Nights
Ripe for love blush

ripe for love blush
Ear rings from Vila
Same makeup after 12 hours, I also tested Hot Nights blush ;) Applied not even heavily! It's really VERY PIGMENTED :D

Sama meikki kuin yllä 12 h laittamisen jälkeen (en lisännyt edes puuteria eli hyvin pysyy Lancomen Teint Idole Ultra), testasin siis illalla hieman Hot Nights-sävyn pigmenttisyyttä ;) En laittanut edes reilusti, samaan tapaan kuin laitan yleensä poskipunaa. Tämä on siis TODELLA PIGMENTTINEN :D


Not like this :D
And very lightly :)
Mikä Temperature Risingin tuotteista tuli/ tulee hakittua? Kiva aina tietää muidenkin suosikit :D

5 comments:

 1. Kaikki huulituotteet houkuttelevat, ihan jokainen niistä. Kynsilakat tulevat vähän itsestäänselvyytenä, mutta niiden kahdeksan huuliehosteen välillä täytyy tehdä vielä vähän valintoja. :)

  ReplyDelete
 2. Käväisin pisteellä tänään, Ripe for Love oli jo loppu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just :D No, on se tosiaan kovin ihana :D

   Delete
 3. Poskipunat houkuttivat minuakin, mutta kotiutin vain huulipunan sävyssä Altered Beige ja huulikiillon sävyssä Rhythm. Luomiväripaletit houkuttivat myös, vaikuttivat olevan parempilaatuisia kuin MACin lookkipaletit hetkeen. Onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni, ja hyvä niin. :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails